BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 10, 2008

keponakan gue.....







Hmmm...Ecah baru je lepas habis post novel dalam blog Ecah ni. Sekarang, Ecah tengah pikir nak buat novel baru. Sabar ya kengkawan....Ecah tengah on the way nak siapkan satu lagi novel baru.....Harap kalian dapat memberikan komen2 yg bernas.....Anyway, thankz ya u guys 4 all da comment!!!


Okeh, Ecah bukan nak cerita pasal novel. Tajuk kali ni pasal keponakan Ecah atau dalam bahasa Melayu nye 'anak buah'. Td 2 dalam bahasa INDON.....Kalau kalian nak tahu, anak buah Ecah telah terpilih untuk membintangi salah sebuah iklan berkenaan lampin. Yalah, dia pun baru je 2 tahun lebih. Dah tentu2, pasal iklan lampin.....Hehe....Iklan Drypers. Dia salah seorang lead role dalam iklan tu. Dia yang pakai baju saintis kaler kelabu asap n pakai spek mata tebal....Perut dia pulak memboyot ke depan....Haha....Bukan di poster saja gambarnya....TV dan di bus juga ada. Kalau ada yang terlihat, tolong beritahu ya......

Cuba cakap dengan Ecah, siapa yang tak bangga tengok anak buah sendiri masuk iklan....Hmm....kalau boleh, impian Ecah dan kakak2 Ecah nak HANNAH sentiasa membintangi iklan2 di Malaysia ni. Doakan impian kami ya.....Bangga ada anak buah SELEBRITI!!!!Ahahah.....



2 tukang komen paling setia:

ceritaku MEMORIKU said...

sudah semestinye!!comey lorh ank buah ecah.nme pen0h die pe?

ecah hamzah said...

NUR HANNAH UMAIRAH