BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 29, 2009

Rasa2 nye lah kan.............

Salam u ols,

Rasa2 nye lah kan, esok tak boleh nak post next n3. Sebab saya nak pi hantar my lappy untuk reformat. Sebab Ahad ni nak pi belajar buat skrip pulak. Takut nanti hang time tue, mampuuih!Jadi nak pi hantar reformat hari ni. Kalau dia kata boleh ambil esok balik my lappy, rezeki u ols semua nak baca lah next n3.......ok? Daaaaaaaaaaa for now!

8 tukang komen paling setia:

Siti Fatimah said...

rezeki katanya..

suke suke suke......tak sabar rasanya....ehehehe

Aisha @ Sara Hamza said...

heheh

keSENGALan teserlah.. said...

uiikss..
haha..
kalo xley dpt esok,,
sabtu akak msokkan??
hiiii....

::cHeeSeCaKe:: said...

heheh..hope lappy akk siap cpt..ehehe..
xsabar da nk bce ni..huhu..

aLooHa said...

harap2 ada la rezki ye cah...dh la mgu lpas 1 je n3...akak dah sasau tgu ni...hehhehehe..harap2 dpt la siap cepat lappy tu ye....ngeh3

Nomie Aziz said...

any update..tak sabar akak nak tunggu nih..huhuhu

yunix77 said...

semoga ada REZEKI kami kat sini
Aminnnnnnnnnnnnnn (panjang sikit)

Jgn la biarkan daku penasaran ecah

yunix77 said...

alhamdulillah ada rezeki kami
syukur gak sbb n3 kali ni tidak mengecewakan daku
faizal dah tau hal sebenar...syukur sgt

tq ecah
mmmmuuuuaaahhhhhhhhh