BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 4, 2009

Publish Dan Sebenarnya?

Salam semua,

Pertama kali disini saya ingin mengatakan yang idea untuk menyiapkan Dan Sebenarnya sudah datang. Tapi D.S belum lagi tiba di penghujung. Tidaklah begitu jauh perjalanan endingnya. Cuma belum pasti hingga bab ke berapa. Ini pun sudah sampai ke klimaks (belum tiba di puncaknya....heheh). Harap semua sabar menunggu, k.

Ramai juga yang memberikan komen kepada saya untuk mempublishkan e-novel Dan Sebenarnya ini. Dan....untuk pengetahuan semua, saya sedang usaha untuk menyiapkan bab anti klimaksnya. InsyaAllah, kalau tiada apa-apa aral melintang cadangan dan usulan tuan2 dan puan2 semua akan saya pertimbangkan.

Thanx 4 ur support, guys!!! Hope sampai bila-bila pun u guys akan support, k! Next e-novel is on the way....Watak-watak dalam e-novel seterusnya ini, banyak sekali berkaitan dengan novel-novel saya yang sebelumnya. Saya takkan beritahu novel yang mana satu. Cubalah teka di antara Dari K.L ke Luxembourg, Kasih Aisyah Najyha atau Dan Sebenarnya! (Tapi bukan sequel). Cuma episode seterusnya dalam kehidupan mereka yang berkaitan.

Don't worry! Saya akan habiskan dulu e-novel Dan Sebenarnya ini sebelum saya menyambung e-novel yang seterusnya ini. (Saje je kan nk bagi adrenalin korg sume excited)! Kehkehkeh.....

Oklah, nak sambung menulis kembali bab seterusnya D.S ini....Ceria2 selalu dan teruskan menyokong....

p/s: Sila undi poll di sebelah, ye!

7 tukang komen paling setia:

keSENGALan teserlah.. said...

uuuuuu..
ske2...
publish la kak..ley wat koleksi..
huhu..tp susa nk crik la nvel akak...
under malindo ek??smpai skang xjmpe..
huhu...
nie tak saba2 nk bce nxt enovel nieh..
xcited..
smbung2 DS cpt kak..

ecah hamzah said...

nk bli novel akak boley melalui
www.malindopublications.com.my

bli online.....

Cutiesgurl said...

nie yg buatkan lagi xcited nie...atun tetap akan menyokong ecah...:D...good luck...

siti87 said...

chaiyok n ganbate.. huhuhuhu... teruskan.. memang dah tak sabar dah ni...

abdul hakim afif said...

eeii..best gak tu kalau publish!!! tpkan kak,agak2 bape lame
ek nk tunggu smp novel tu leh siap spenuhnye n leh beli.. lame x proses tu?

ecah hamzah said...

lme 2 agaknya x kot....sbb dh otw nk siap....eheheh.....

qyqa said...

akak!!!!!
baru jer lpas hbis marathon bc dan sbnarnya..
suka3!!!!
smbg ler cpt..
ala,nak publish ker???
up 2 u la..support jer,he3