BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 29, 2009

Berita Baik untuk sekalian alam!!!!

GOOD NEWS! untuk semua......

Seperti yang kalian tahu, Dari K.L ke Luxembourg akan keluar dalam bulan Jun....so jgn lupa dapatkan di pasaran....Korang semua tahu kan pasal Kasih Aishah Najyha.....Juga akan dipasarkan pada bulan Julai.....

Jgn lupa terus support saya untuk terus berkarya....hope korang beli, k?hehe....

6 tukang komen paling setia:

sYaFaRiNa said...

InsyaALLAH ecah kitorg bli...
bg support dkt penulis yg best...

::cHeeSeCaKe:: said...

wawawa..tahniah2 la kak ecah..
nti sy smpai mesia..sye cari buku akk tu..xlame lg..cite ku milikmu lak..ameen..!

Qimi08 said...

Sekalung Tahniah......
1 bulan satu novel terbit....ecah org yg bertuah...
Boleh beri nama publisher senang nak masuk dlm list nak cari bila berada dipasaran kelak.....

ceritaku MEMORIKU said...

warghhhhhhh
kak ecah.
xsabar nadz nak beli.
i'm waiting.
tahniah kak ecah.mesti best gilew kan.
ahakzzzz.nadz akan beli.
nama publisher pe kak ecah.he3.xsabarnye
-na'dz

ecah hamzah said...

wawawawa thanx u ols....
MALINDO PUBLICATIONS.....

foodfreak said...

ecah
smlm baru saya masuk blog ecah
dok baca ku milikmu

sekali tgk ada promo DKLKL
sbb saya suka novel ku milikmu tu.. maka tadi saya gigih pegi PKNS utk beli novel ni.
saya tak sempat baca online novel ni

harapnya...novel ni meletup
saya support ecah...