BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 27, 2009

yo!

salam semua,

nak minta tolong sikit. ade x sesape yg tahu cm ner nk wat link untuk setiap novel?saye masih x taw nk wat cm ner.....plizzzz.......

sekian.....

tggu smbgan K.M minggu dpn, k. dh best sket!hehe saje je kn nk wat korg sume x sabo.....

4 tukang komen paling setia:

Siti Fatimah said...

nk link kn 1 1 retila...generate byk2 tak reti hehe

oRkId eDyLiYnE said...

sorry...
kita pun tak berapa tahu...
kita pun baru je belajar2 nak buat blog supaya jadi lebih baik..
;)

Arisa Aizawa said...

nak linkkan blog post mula-mula add gadget dkt layout arrangement, pastu pilih add text dari byk2 gadget,
buat lah no bab cth 1,2,3...
pastu highlight no 1 and buat hyperlink yg ada dkt atas box 2, insert hyperlink bagi n3 yg ada

comei said...

sis, ni cth sy wat episod:-

+<+a href="http://kisahcintacomei.blogspot.com/2009/07/kasih-alia-end.html">[End]<+/a>
+<+a href="http://kisahcintacomei.blogspot.com/2009/07/kasih-alia-inside.html">[Inside]<+/a>

*pastu buangkan tanda '+' tu
*address http://blablabla tu amik saja dari archive.

Any question? leh tanya sy hihi