BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 29, 2009

KORG!!!!!!

Salam semua,

Semalam ketua (Encik F,bukan nama sebenar....hihi) dari Malindo Publications ada call. Good news,katanya buku novel Dari K.L ke Luxembourg sudah siap diprint. And, akan diedarkan ke pasaran secepat mungkin. Tetapi yang good newsnya, novel tu boleh didapati di Pesta Buku Selangor, Kompleks PKNS Shah Alam, waktunya dari 10.00 pagi-9.00 malam......

Jangan lupa beli, u guys! Dapatkan yang original,bukan cetak rompak.....wakakakak!

Thanx 4 supporting me all da way! teruskn membaca Kau Milikku.......

3 tukang komen paling setia:

Qimi08 said...

Tahniah ..Ecah
Pesta Buku Selangor kat Booth mana?
Ecah tak bertugas untuk peminat t/t novel
Sabtu lepas saya and geng dah kesana tak banyak sgt booth untuk novel2...dan novel baru tu gak ada cume NB Kara, JS and Alaf yg ada novel baru....

ecah hamzah said...

x la plak bertugas.....
just been informed by the head!

Miss illya said...

salam kak chah. saya ni silent reader kat sini. Haah, buku akak tu dah nak kuar di pasaran.ari tu saya emel ngan orang kat malindo tu semata2x nak cari buku akak. Tak sabar2x nak baca. dia pun da inform, buku tu dah siap. jom kawan2x beli online. saya pun beli online sebab dok johor