BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 6, 2010

Novel Dan Sebenarnya?!

Salam semua geng-kipas-susah-mati!!!!

Ada berita baik untuk semua. Cik Jazlina daripada Kaki Novel telah meminta full manuscript and my bio + my alamat umah (tak tau la dia nk pos amende) + copyrighting text + penghargaan + sinopsis cerita. Dia kata novel tu akan ditapis+ditapis+ditapis+ditapis = tak tau la sampai bile....hehe

InsyaAllah adalah rezeki bloggers semua untuk membuat novel ini sebagai koleksi seterusnya.....hehe doakan semoga novel ini berjaya dipublish......

p/s:Rajin2 la mengkomen novel2 ku yang baru2 ini....hehe

9 tukang komen paling setia:

SyAfIrA iDaYu said...

huhu...
xsabar ase nk tggu novel ds...

Yeen said...

Tahniah.....Enovel cik ecah terpilih...
Kena tapis tu rasanya patutlah kut sbb baca agak kelaut sedikit (baca diblog) overall plot cerita menarik.
Nak tunggu cik ecah buat plot kisah org biasa je....sbb beberapa enovel cik ecah saya baca kisah Dato/Tan Sri...
Sesekali kita tukar selera okeh jugakan..

anna said...

Wa...Tahniah2...
Xsabar nk tunggu novel DS ni.
Kalau dah kuar novel ni nanti bgtau yer...kalau boleh nak jadi antara org yang terawal beli novel tu...hehehe...
Teruskan usaha untuk tulis novel yang best2 lagi... ^ _ ^

Siti Fatimah said...

cpt cpt cpt...eheheh

Riesna Zasly said...

congrat aishah...

dah terbit nanti bilang ya...

kaki novel, makna satu sykt dgn penulis nass aliah noah lah... akak minat giler novel die...

teruskan berkarya dik...
tapis2 tu biasalah... kalau hantar dbp lagi teruk... kena edit berkali2 setiap bab... dipantau setiap ayat... akak dah kena pun... sabor jer

teruskan berkarya ya

miz ruha said...

wah....
x sabr nk tgu novel tu...

hehe

atiqah sohaimi said...

x sbr nk blik msia crik novel u t...huhuh...

Naniey TJ said...

akak...
da byk kli sy try anto nvl sy ke jazlinakn@yahoo.com...
tp x dpt la...
sy nk tnye.. btl ke almt email yg akak bg tu????(jgn mrh ye)
mmmm sdh nye x dpt hntr...

Aisha @ Sara Hamza said...

cuba kat sinie plak....
admin@kakinovel.com....