BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 11, 2010

Perkembangan Terbaru!

Salam semua,

OKay kali ni, terpaksa dislowkan posting Seindah Al-Hamra atas sebab musabab yang munasabah....

Pertama:
Baru sahaja selesai proof read novel Dan Sebenarnya a.k.a I'm Yours(belum tentu samada ya atau tak tajuk ni). Dia kata manuskrip tu nak cepat sbb nak masuk printing dah. InsyaAllah, kalau tak ada aral melintang akan ke pasaranlah buku tu (tarikhnya tak tahu lagi)..... Ada apa-apa perkembangan yang diberitahu oleh Kaki Novel akan segera dimaklumkan kepada anda semua selaku Geng Kipas-Susah-Mati.

Keduanya:
InsyaAllah, Seindah Al-Hamra juga akan dipublishkn oleh PTS Litera. Tengah giat menyiapkan manuskrip ni. Ada apa-apa perkembangan akan dimaklumkan juga.

Ketiga:
Saya baru je dapat tawaran untuk menyambung pelajaran ke peringkat tertinggi (cewaahhh....tinggi melangit tuh!!!!!waahahahah......)so, would be busy with my assignments,manuscript and so on.....tapi tetap akan dipost juga walaupun sebulan sekali(akan ku lakukan demi die-hard fans ku inih!)

Keempat:
Last but not least, teruskanlah menyokong daku ini....huhu

Daaaaaa for now!!!!!!

3 tukang komen paling setia:

qyqa berakal said...

wa..tahniah kak.
semuanya dah berjalan lancar.
tahniah lagi..
tahniah
tahniah.
lalala=)

izah said...

Tahniah dari kak izah... pergila setinggi mana pun cuma jangan lupa con't apa yang patut kat blog nih k...wish u all the best and good luck..

sYaFaRiNa said...

gud luck.....