BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 21, 2010

Buku?!!!

Salam semua wahai kipas-susah-mati yang masih setia mengikuti blog saya ini. Untuk pengetahuan semua, minggu lepas pihak Kaki Novel sudah menelefon saya dan menyatakan bahawa buku Dan Sebenarnya dalam proses Indesign(jangan tanya, saya pun x tau! Boleh gitew...hakhakhak)....dia orang tengah usaha untuk siapkan proses tu.

And secondly, e-novel saya Seindah Al-Hamra. Rasanya lepas ni kena kurangkan sikit kot posting kat sini sebab eh, orang daripada PTS Publication (PTS Litera) telah meng'e-mail' kepada saya bahawa e-novel itu juga akan diterbitkan selepas saya menyiapkan manuskrip ini....hurmm nampaknya dah kena kurangkan aktiviti 'melahar' kat FB and Twitter. eheheh.....papepun, wish me luck untuk saya habiskan manuskrip ni....

Daaaaaa for now!~

3 tukang komen paling setia:

Ilmar Imia @ Fathi Ramli said...

Oho, InDesign tu maknanya dalam proses layout la tu. Congrats ya!

Aisha @ Sara Hamza said...

really,ilmar? hehe x phm sebenarnya ape yg die cakap tu....so how's ur book?penjualan cm ner?ada okay?ilmar ngan publisher mane ek?

Ilmar Imia @ Fathi Ramli said...

Adobe InDesign tu software untuk buat layout buku.

Biasa-biasa aje. Sekarang dengan One Nusantara tapi tengah usaha dengan syarikat lain juga.